Home
The causes and effects of SmogBelastingen
How Acid Rain is formed and how to reduce itAdministratie
The main producers of poluting gassesBedrijfsadvies
GM crops are they safeInterim
A place to leave you comments on this layoutBack to the list of layouts pageBack to the Site Home Page
My first example of the fixed width layout with header and footerMy second example of the semi-fluid layout with header, footer and two columnsContact
helpende hand
Uw helpende hand

My last example of the semi-fluid layout with header, footer and four columns
Praktisch advies dat werkt!     

Loonadministratie


U wordt als ondernemer geconfronteerd met het verzorgen van de loonadministratie. Dat kan omdat u voor het eerst  personeel in dienst neemt (ook stagiaires, invalkrachten en tijdelijke medewerkers vallen meestal onder de loonbelasting). Maar ook als u een BV heeft bent u meestal verplicht om voor uzelf een wettelijk minimum salaris te genieten. Ook daarvoor dient een loonadministratie bijgehouden te worden en maandelijks aangifte loonheffingen geloonstrook NMBRS numbers salaris salarisadministratie salarispakketdaan te worden.

Als administratiekantoor hebben wij een samenwerkingsverband met een grote landelijke en gerenomeerde online aanbieder van salarisverwerking NMBRS.
Wij kunnen u de verwerking van de lonen verzorgen en zullen afhankelijk van uw situatie bekijken hoe dit het beste voor u verzorgd kan worden tegen het scherpste tarief.
Of dat enkel het berekenen van de loonstrook en het doen van de aangifte loonheffingen betreft, of dat u een uitgebreid personeelsinformatiesysteem wilt waarin u vrije dagen, verzuimregistratie en uw complete personeelsdossier wilt bijhouden, wij kunnen u daarmee van dienst zijn.
Kortom: ook op het gebied van de loonadministratie zijn wij zeer flexibel en tegen zeer scherpe tarieven.

Wij werken op basis van duidelijke heldere tarieven zodat u vooraf exact weet wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn. 


Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op.