Home
The causes and effects of Smog

Belastingen
How Acid Rain is formed and how to reduce it

Administratie
The main producers of poluting gasses

Bedrijfsadvies
GM crops are they safe

Freelance
A place to leave you comments on this layout

Back to the list of layouts page

Back to the Site Home Page


My first example of the fixed width layout with header and footer

My second example of the semi-fluid layout with header, footer and two columns

Contact
helpende hand
Uw helpende hand

My last example of the semi-fluid layout with header, footer and four columnsWij willen gedreven ondernemers helpen met persoonlijke oplossingen voor fiscale en organisatorische vragen,
zodat zij hun business op een bij hen passende wijze kunnen doen.
   

Bedrijfsadvies


Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op allerlei vakgebieden ondersteunen bij uw bedrijfsvoering.
Dat kan gaan om;
  • belastingzaken en belastingbesparingen,
  • het optimaliseren van uw organisatie, informatievoorziening en bedrijfsprocessen. Denk daarbij vooral ook aan HRM, P&O, administratieve organisatie, functiescheidingen e.d.
  • het opstellen en begeleiden van allerlei juridische stukken (bijv. arbeidsovereenkomst, (ver)huurovereenkomsten, koopcontract voor onroerend goed, samenwerkingsovereenkomsten etc)
  • maar ook om het bijhouden en controleren van uw boekhouding om uw een duidelijk inzicht te geven in uw bedrijfsresultaten
  • ondersteuning en 'vertalen' bij het lezen en beantwoorden van juridische correspondentie veelal van overheidsinstanties (gemeenten, provincie, belastingdienst, douane, CBS etc).
  • alle overige zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt en eigenlijk niet goed weet wat u er mee aan moet.


Behoefte aan duidelijke antwoorden op uw vragen?


Als ondernemer wordt u regelmatig geconfronteerd met allerlei zaken en situaties waar u geen pasklaar antwoord op heeft, of waar u eigenlijk eerst een eerlijk en onafhankelijk advies over zou willen krijgen.

Maar waar kunt u met al die vragen terecht?
Als u uw accountant, fiscalist of advocaat belt voor een (ogenschijnlijk simpel) probleem, dan wil die vaak zoveel extra informatie van u en krijgt u achteraf toch vaak een behoorlijke rekening gepresenteerd.

De ene adviseur weet alles van juridische zaken, de andere van fiscale zaken en weer een  andere weet alles over verzekeringen. Maar niemand die u een compleet beeld kan schetsen en u op alle (mogelijke) consequenties, voor- en nadelen kan wijzen zodat u een gedegen beslissing kunt nemen.

Wij kunnen u echter daar juist goed van dienst zijn, doordat wij geen specialisten zijn die alles weten over een klein beetje, maar wij weten veel over alles. En wat wij niet weten, zoeken we voor u uit of laten het uitzoeken door een specialist die over dat specifieke aspect alles weet.
Door onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en het feit dat wij zelf ondernemers zijn, kunnen wij ca.90% van uw vragen zelf beantwoorden. Voor de overige vragen raadplegen wij de juiste specialist. En doordat wij precies weten welke informatie die specialist nodig heeft om u snel antwoord te kunnen geven, zorgen wij uiteraard dat die specialist de juiste informatie direct aangeleverd krijgt, zodat die (vaak dure) specialist met zo min mogelijk tijd uw vraag kan beantwoorden.

Op die manier wordt uw probleem het snelst en met de minste kosten opgelost.


Wilt u efficienter werken?

Bent u de hele dag bezig met allerlei zaken die naar uw gevoel makkelijker en sneller zouden moeten kunnen?
Is uw omzet gegroeid, maar uw organisatie is er eigenlijk niet echt op aangepast?

Dan wordt het tijd om eens goed te (laten) kijken naar uw bedrijfsprocessen. Vaak kan door vrij simpele aanpassingen uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.
Dat kan vaak door het invoeren van eenvoudige (standaard) documenten, zodat u sneller diverse zaken kunt afwerken, door een aantal zaken te automatiseren of door een combinatie van beiden. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw bedrijfssituatie.


Personeelszaken blijft lastig?
Vaak zien we dat in organisaties de omzet en de direct daaraan gerelateerde bedrijfsprocessen (zoals verkoop, inkoop en productie) centraal staan. De administratie is vaak ook nog wel geregeld. Maar Human Resource Management (HRM) of Personeel & Organisatie (P&O) blijkt dan toch vaak ondergeschikt te zijn en feitelijk niet of nauwelijks gestructureerd te zijn. Dit kan tot onaangename en grote problemen, aansprakelijkheden en zelfs juridische procedures lijden. Vaak komt dit omdat wetgeving onduidelijk is en het bovendien vaak lastig lijkt om dergelijke zaken met het personeel te bespreken of te communiceren.
Juist hier is een (externe) adviseur / helpende hand erg nuttig. Deze kan vaak op relatief eenvoudige wijze zaken goed voor u en uw personeel uniform regelen en in beeld brengen, zodat hiermee allerlei vervelende situaties en discussies voorkomen kunnen worden.

Administratie inrichten?
Uw bedrijf staat hierbij centraal. Wij zijn geen soft- of hardwareleverancier en kunnen u daarom van onafhankelijk en praktisch advies voorzien, zodat u ervan verzekerd bent dat u het advies krijgt wat het beste bij u past.
Ook als u bijvoorbeeld administratie-software wilt laten inrichten voor uw onderneming, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken nl. niet vanuit het software-pakket, maar denken altijd vanuit uw onderneming en uw bedrijfsprocessen. Uw onderneming staat centraal en het softwarepakket dient zo ingericht te worden, zodat u uw werk zo effectief en efficient mogelijk kunt uitvoeren.

Wilt u weten hoe bepaalde zaken (processen) binnen uw bedrijf verbeterd zouden kunnen worden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een eerste gratis gesprek.Tijd besparen met diverse (standaard) bedrijfscorrespondentie

Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoeveel tijd u bezig bent met het schrijven van brieven, offertes, opdrachtbevestigingen, facturen en andere correspondentie.

Indien u gebruik maakt van ' standaard documenten' zou u zich veel tijd kunnen besparen.

Wij kunnen dergelijke 'standaard' documenten voor u opstellen. En met 'standaard' bedoelen wij; uw standaard.
Een document wat u steeds opnieuw kunt gebruiken, maar wat opgezet is specifiek voor uw bedrijfssituatie.
Alle informatie staat reeds vermeldt in correcte zakelijke bewoordingen, maar wel zodanig dat deze bij uw bedrijf en bij de door u gewenste uitstraling passen. U hoeft door het gebruik enkel de wisselende gegevens nog in te vullen.


Denk bijvoorbeeld aan:


Dergelijke documenten dienen uiteraard te passen bij uw bedrijf, bij uw manier van zakendoen, uw bedrijfsuitstraling, maar dienen bovenal ook uw juridische en fiscale positie te waarborgen!
Ook als u al dergelijke documenten heeft, maar deze eens wilt laten checken of deze nog actueel zijn, kunt u uiteraard bij ons terecht.